Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Elzas Vergroot kaart

Op vakantie naar de Elzas in het noordwesten van Frankrijk? Op zoek naar vakantiehuizen Elzas te Frankrijk? Huur hier rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis in de Elzas, dichtbij het Zwarte Woud en de Vogezen. Doorzoek ons aanbod vakantiehuizen.

De Elzas is gelegen in het uiterste noordoosten van Frankrijk en is een prachtige streek waarin in het noorden de Vogezen liggen en in het oosten het Zwarte Woud te Duitsland. De Elzas staat gekend voor zijn pittoreske wijndorpen met huizen in houtvakbouw en gekende wijnroutes. De Rijn is de belangrijkste rivier. Qua gastronomie zijn vooral Choucroute, Baeckeoffe, Kougelhopf en de Munsterkaas bekende etenswaren. Gekende plaatsen zijn Mulhouse, Colmar, Straatsburg, Obernai en Ungersheim. De Elzas bestaat uit 2 departementen: Bas-Rhin en Haut-Rhin.

Populaire zoekopdrachten: Vakantiehuizen Elzas met privé zwembad, Kindvriendelijke vakantiehuizen Elzas, Vakantiehuizen Elzas met wifi en internet, Vakantiehuizen Elzas dieren toegestaan, Vakantiehuizen Elzas bij een golfbaan, vakantiehuizen Elzas, Vakantiehuizen Elzas voor grote groepen, Luxe vakantiehuizen Elzas

Vakantiehuizen

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizenelzas.be alle vakantiehuizen te huur.